Filtrarea aerului industriala

 Firma noastra  se doreste a fi solutia dumneavoastra  pentru problemele de filtrare a aerului din diversele domenii de activitate, domenii intre care mentionam: industria metalurgica, prelucrari mecanice, prelucrarile lemnului, sudura, industria automotive, industria cimentului, industria  chimica si alimentara, vopsitorii s.a.

Va oferim o gama larga de sisteme de protectie a mediului:

          1. COV-uri 

  • RTO (Regenerative Thermal Oxidizer) este un sistem cu 2 sau 3 camere de oxidare pentru eliminarea Compusilor Organici Volatili (COV) rezultati in urma utilizarii produselor pe baza de solventi (ex:vopsele, adezivi) in industrie. In plus  se realizeaza o  recuperare foarte eficienta de cca 96 % a caldurii emanate in urma oxidarii COV-urilor, reducand astfel costurile uzinale ale clientilor nostrii.
  • Filtrarea cu carbon activ se aplica in toate procesele industriale unde este necesara retinerea si indepartarea C.O.V. sau a mirosurilor cu o concentratie mica : liniile de vopsire, industria chimica, industria alimentara etc.

    Solventul continut in aerul care trebuie curatat este condensat prin capilaritate si retinut de carbonul activ. Acest fenomen de adsorbtie este direct proportional cu suprafata de carbon activ si este influentat de mai multi factori : concentratia de C.O.V. care trebuie retinuta, umiditatea, temperatura, viteza de intrare pe suprafata carbonului activ, timpul de contact si marimea particulelor de carbon activ.

    2.Particule de vopsea

  •  Particule grosiere:

Filtrul labirint este compus din pliuri de carton cu rol de preseparare a stropilor de vopsea. Filtrul este disponibil pe latimi diferite.

  • Particule fine:

Filtrul este compus din fibre de poliester cu structura progresiva si este utilizat pentru tavanul cabinelor de vopsire.

           3. FILTRELE INDUSTRIALE DESTINATE RECUPERARII EMISIILOR DE PRAF sunt echipate cu sistem automat pentru autocuratare si recuperare praf care poate fi apoi usor dirijat catre un sistem de golire.