Parteneri

Partenerii nostri

Furnizorii nostri sunt companii cu istoric de peste 50 de ani de experienta

COGEIM EUROPE a fost infiintata in 1970 si este in prezent o companie de referinta si lider in sectorul industrial de tratare a suprafetelor prin proiectarea si fabricarea instalatiilor de sablare, slefuire si sablare pentru aplicatii standard sau speciale, personalizate.

Masinile pe care le fabricam sunt proiectate si executate in proportie de 100% in interiorul fabricii noastre, Cogeim Europe fiind printre putinele companii din domeniu ce se poate lauda cu acest lucru. Faptul ca debitam, sudam, vopsim si montam in fabrica noastra sunt sunt dovezi ca asiguram, fara indoiala, o calitate a instalatiilor mult mai mare decat produsele oferite catre alti producatori. Aceasta inseamna o valoare adaugata pentru clientii nostri datorita unei intretineri mai reduse, a soliditatii mai mari si a robustetii structurilor, precum si a unei productivitati ridicate in timp.

Walther Trowal a fost fondata in 1931 si este unul din liderii mondiali specializati in tehnologia finisariilor de suprafete prin vibratii, fiind un lider inovator si inventand majoritatea echipamentelor de finisare in masa utilizate astazi. Avem clienti din intreaga lume din aproape fiecare sector al industriilor. Produsele noastre durabile si de inalta calitate sunt doar unul dintre ingredientele succesului nostru. Inca de la infiintarea noastra am creat solutii modulare, personalizate, care sunt adaptate exact nevoilor si dorintelor dvs. si sunt in permanenta in varful tehnologiei.

 

FerroČrtalič este o companie de familie cu o traditie de 55 de ani. Dezvoltam solutii si producem utilaje pentru tehnologii de tratare a suprafetei sub marca inregistrata FerroECOBlast Europe. Ne aflam in inima Europei pe teritoriul cu cele mai inovatoare cunostințe tehnice. De mai bine de 5 decenii am avut incredere in companiile interne si straine respectuoase. Oferim cele mai bune solutii posibile de tratare a suprafetei pentru clientii nostri din intreaga lume. Imbunatatirile constante, cercetarea si inovatiile sunt o valoare adaugata pentru noi si clientii nostri. Scopul principal al companiei noastre este de a consilia, prezenta cele mai noi solutii tehnologice si de a produce (fabrica) echipamente pentru tratarea suprafetei.

Asiguram fiabilitatea si eficienta proceselor pentru clientii din intreaga lume. Masinile si sistemele noastre formeaza aceasta baza. Pentru a face fata provocarilor de maine, suntem pozitionati sa indeplinim cerintele viitorului. Totusi, ramanem fideli originilor noastre: precizia este promisiunea noastra. De zeci de ani, am fost liderul pe piata si tehnologie pentru nivelatoare de precizie. Tehnologia inovatoare de debavurare extinde expertiza noastra industriala.

ARKU – Partenerul dvs. pentru nivelare si debavurare. 

De cand a fost fondata in 1976, UNION a devenit recunoscuta ca lider de piata in tehnologia echipamentelor de curatare chimica si de curatare a metalelor si a devenit un punct de referinta in industrie prin care sunt judecate toate celelalte masini ale producatorului. Echipa dedicata de manageri, designeri creativi, ingineri si personal de productie care lucreaza impreuna ca o echipa complet integrata pentru a produce produse de ultima generatie. Toate acestea sunt sustinute de o retea independenta de vanzari si distribuitori care ofera masini Union din intreaga lume.

Noi, PantaTec, ne ocupam de aspectul care poate interfera si influenta in mod daunator procesul de sablare inca de la inceput: contaminarea procesului de sablare datorita uleiurilor si grasimilor. S-a solicitat un brevet pentru metoda noasta. Si asa functioneaza: cu metoda PantaTec, amestecul simplu al unui aditiv separa uleiurile si grasimile perturbatoare de pe suprafetele metalice, se leaga apoi de acestea si in acest fel le indeparteaza in proces. Aceste suprafete metalice chiar grase pot fi sablate fara probleme si pot fi chiar acoperite direct.

Airprotech ofera solutii inovatoare pentru controlul emisiilor de gaze de esapament industriale, un set complet de tehnologii, produse si servicii pentru a se conforma celor mai noi cerinte si standarde de mediu. Prezenta globala, experienta extinsa in diferite domenii de aplicare si cunostintele specifice fac din airprotech unul dintre liderii pietei pentru furnizarea de sisteme de purificare a gazelor de esapament si tehnologii de mediu.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
NORDUL ROMANIEI
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
SUDUL ROMANIEI
ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp

Date de contact

SUDUL ROMANIEI
NORDUL ROMANIEI
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
SUDUL ROMANIEI
ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp

Scroll Up