Tehnologii

Tehnologii de ultimă generație

Oferim următoarele tipuri
de tehnologii

01.

Sablarea este un proces mecanic eficient pentru curățarea, finisarea, ori netezirea, suprafețelor metalice și nu numai, contribuind la îmbunătățirea aspectului și performanței pieselor prelucrate.

02.

Shot peening-ul (ecruisarea) este o metodă de prelucrare a suprafețelor metalice, care mărește durata de viață a pieselor prin minimizarea apariției fisurilor și durificarea suprafeței.

03.

Vibrofinisarea este o tehnică de prelucrare mecano – chimică a suprafețelor prin care un corp străin se află în mișcare relativă față de o piesă de prelucrat, sub acțiunea unei vibrații.

04.

Filtrarea este un proces prin care se purifică aerul din spațiile industriale. Echipamentele pe care le comercializăm sunt special concepute pentru a filtra aerul de particule, precum praful și vapori chimici, dar și pentru a înlătura compușii organici volatili (COV-uri).

05.

Debavurarea este un proces necesar după debitarea tablei și care constă în îndepărtarea oricăror bavuri, muchii ascuțite și alte imperfecțiuni pentru a asigura un produs finit gata de pus în operă. 

06.

Procesul de spălare industrială constă în curățarea și degresarea pieselor utilizate în diverse domenii, cum ar fi industria auto, aerospațială, militară și nu numai.

07.

Vopsirea industrială se referă la procesul de aplicare a unui strat protector pe diferite tipuri de materiale. Aceasta se poate face atât manual, cât și automatizat, cu ajutorul unor echipamente speciale.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactați-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL ȘI VESTUL ROMÂNIEI
NORDUL ȘI ESTUL ROMÂNIEI
SUDUL ȘI ESTUL ROMÂNIEI
SERVICE ȘI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp