Aerospace

Tehnologia utilizata in industria aerospatiala trebuie sa fie extrem de precisa, motiv pentru care este supusa procedurii de utilizare și proceselor verificate. Prin urmare, sunt necesare masini extrem de precise si fiabile pentru indeplinirea cerintelor prescrise. Totul este subordonat securitatii, calitatii materialelor aplicate si implementarii complete a procesului tehnologic. Cele mai importante cerinte in domeniul aerospatial sunt siguranta si verificarea procedurilor si a echipamentelor.

Tehnologiile de slefuire, decapare a vopselelor si pregatirea suprafetelor inainte si dupa acoperiri metalice / ceramice sunt aplicabile pe deplin in industria aeronautica.

Unde este potrivit echipamentul nostru?

Shoot Peening

Vopsire

Spalare industriala

Ce oferim clientilor nostri?

Comercializam echipamente pentru Shot Peening, care sunt complet construite dupa cele mai inalte standarde si cerinte. Produsele noastre au un design curat si sunt create pentru cea mai buna experienta a utilizatorului.

Enumerate mai jos sunt doar cateva dintre cele mai bune si mai noi masini din domeniul Shot Peening. Adaptam aparatul la dorintele dorite ale clientului, astfel incat acesta sa poata indeplini perfect scopul ce i-a fost atribuit.

aerospaceavion
aerospace3

De obicei, componentele avionului sunt foarte valoroase si importante pentru a-si pastra caracteristicile, mai ales datorita riscului ridicat de uzura a metalelor. Dupa cum stim cu totii, fiecare mic segment in parte este crucial pentru ca produsul final sa functioneze perfect. Shot Peening este solutia perfecta in acest domeniu de expertiza, ce ofera rezultatele dorite.

Valoare adaugata pentru clientii nostri in timpul implementarii protocoalelor FAT:

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp