Industria auto

In industria auto este cruciala pregatirea materialelor cu tratament de suprafata pentru a atinge standardele de productie necesare producerii unui produs final sigur si fiabil. Este important si pentru restaurare si diferite corectii ale vopselei, precum si pentru intretinerea si fixarea pieselor uzate.

Oferim solutii complexe pentru orice tip de piesa din domeniul automotiv. Fie ca e vorba de vibrofinisare, sablare sau spalare, avem o multitudine de solutii care se aplica in acest domeniu.

Unde este potrivit echipamentul nostru?

Curatarea pieselor turnate

Deflashing componente din plastic

Remanufacturare

Restaurare oldtimer

Sablare / Deflashing

Ce oferim clientilor nostri?

Industria auto dezvolta si continua sa dezvolte industria, astfel incat dezvoltarea noastra tehnica trebuie sa fie la aceeasi viteza. Trebuie sa fim in pas cu vremurile si sa fim familiarizati cu inovatiile si noile orientari tehnologice din lume.

Echipa noastra stie cum sa trateze diferite componente auto. Fie ca este vorba de curatarea matritelor pentru anvelope, curatarea pompelor de combustibil, curatarea blocurilor motorului, sablare sau Shot Peening a pieselor vitale, noi stim cum sa le abordam pe toate. Trebuie sa luam in considerare faptul ca piesele auto sunt extrem de expuse la intemperii si la alte conditii naturale, de aceea este cel mai important sa folositi materiale si tratamente potrivite pentru a face materialul longeviv. Tratamentele de suprafata pentru piesele auto trebuie selectate cu atentie, datorita indeplinirii cerintelor functionale si decorative.

car

Ne straduim sa dezvoltam masini care sa prelucreze componentele auto in astfel de materii, astfel incat acestea sa devina mai rapide, mai bune si mai puternice. Ajutam clientii nostri sa readuca componentele in starea de functionare. 
Cu echipamentele pe care le comercializam, ne confruntam cu toti ceilalti mari producatori din intreaga lume si va ajutam sa va rezolvati problemele.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp