DESPRE NOI

VIBROBLAST

Ne mândrim cu faptul că suntem o companie 100% românească, formată din specialiști dedicați, entuziaști și pasionați, cu peste 20 ani de experiență, ce activează în industria finisării suprafețelor

Vibroblast este lider național în furnizarea de soluții pentru finisare de înaltă calitate a suprafețelor și oferă servicii specializate pentru o gamă variată de industrii inclusiv auto, aerospațială, industrială și medicală. 

Gamă noastră de produse include instalații de sablare automate cu turbine și manuale cu aer comprimat, precum și piese de schimb și consumabile necesare pentru sablarea (alice metalice și din inox, perle de sticlă, ceramice și din plastic, corindon alb și maro, coji de nucă etc.), instalații de vibrofinisare și consumabile, instalații de spălat industriale și multe altele.

Echipa noastră de experți valorifică cele mai recente tehnologii și procese tehnologice pentru a vă oferi rezultate superioare, care îndeplinesc cele mai înalte standarde din industrie.

Piese de schimb

Oferim piese de schimb pentru toate tipurile de instalații de sablare cu turbine și aer comprimat.

Service

Echipa noastră de service oferă servicii de montaj și mentenanță preventivă sau de urgență.

De ce să alegi VIBROBLAST

Dorim să vă oferim servicii și soluții de calitate superioară, bazate pe experiența noastră și a partenerilor noștri externi, lideri de piață cu peste 50 de ani de experiență în domeniu. 
Astfel, veți avea încredere că ați făcut alegerea potrivită și veți fi pe deplin mulțumit de serviciile noastre.

Avantajele colaborării cu noi

Ce oferim clienților noștri

Orice proiect VIBROBLAST

Unul dintre obiectivele noastre principale este cel de a oferi fiecărui client soluții personalizate în conformitate cu nevoile specifice activității sale. Pentru a atinge acest obiectiv, compania noastră urmează un proces structurat, care implică mai multe etape cheie în gestionarea fiecărui proiect. În acest sens, fiecare proiect VIBROBLAST include următorii pași importanți:

01.

IDEE ȘI TESTARE SOLUȚIEI

 

Concentrându-ne pe nevoile clientului, proiectăm și testăm o soluție personalizată care să îndeplinească cerințele sale specifice.

02.

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

 

Proiectarea și dezvoltarea de echipamente specializate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

03.

PRODUCȚIE ȘI ASAMBLARE

 
 
Realizăm producția și asamblarea echipamentelor cu precizie și profesionalism, alături de partenerii noștri de elită din domeniu.
04.

INSTALARE ȘI INSTRUIRE

 
 
După asamblare, echipamentele sunt instalate la sediul clientului pentru a asigura o utilizare adecvată a echipamentului furnizat.
 
05.

ACTIVITĂȚI POST VÂNZARE

 

Furnizăm asistență personalizată pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor, respectând cele mai stricte criterii de calitate.

Dorești stabilirea unei discuții pentru un proiect?

Pentru mai multe detalii tehnice și comerciale,

Contactați-ne

vibroblast-despre_noi-01

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL ȘI VESTUL ROMÂNIEI
NORDUL ȘI ESTUL ROMÂNIEI
SUDUL ȘI ESTUL ROMÂNIEI
SERVICE ȘI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom răspunde în cel mai scurt timp

Parteneri

Furnizorii noștri sunt companii cu istoric de peste 50 de ani de experiență: