Turnatorii

Prin echipamentele pe care le comercializam jucam un rol activ si indispensabil in dezvoltarea de solutii la comanda si utilaje de productie ca o companie lidera in industria finisarii suprafetelor. Suntem cunoscuti si pentru solutiile noastre din industria turnatoriei, datorita gamei noastre largi de masini pentru sablare si debavurare. Rezultatul final este o suprafata perfecta si un proces de lucru optim al componentelor tratate.

Daca dorim ca partenerii nostri sa fie cu un pas inaintea concurentei lor, atunci mai intai trebuie sa fim noi cu un pas inaintea concurentei noastre.

Evitati consecintele scumpe cu alegerea corecta

Aveti diverse forme de turnare complicate care necesita curatare 100%?

Solutii pentru industria de turnatorie:

Unde este potrivit echipamentul nostru?

Proces de sablare
cu gheata uscata

Efect de curatare
cu sablare cu aer

Ce oferim clientilor nostri?

In compania noastra, ne ocupam continuu de problema debavurarii pieselor sensibile. Dupa cum stiti foarte bine, aceste imperfectiuni sunt rezultatele procesului tehnologic. Astazi avem cerintele tehnice pentru produse aproape perfecte, deoarece astfel de imperfectiuni pot provoca efecte nedorite. Efecte pe termen scurt si lung. Imaginati-va aceasta piesa nepotrivita, nu atat de perfecta, pentru a fi instalata in sistemele de siguranta ale vehiculelor pe care le folositi in fiecare zi pentru a va conduce copiii la scoala.

Misiunea noastra aici este sa indepartam aceste imperfectiuni de pe aceasta sensibila, dar precisa turnare (de exemplu din aliaj ZAMAC) si la final sa nu o deterioram.

turnatorii2

Selectarea mediilor abrazive potrivite in procesul de tratare a suprafetei va poate reduce consumul de abraziv si poate obtine o durata mai lunga de viata a echipamentului de sablare. De aceea testam si vedem singuri ce mediu sa folosim pe o anumita componenta. Acordam atentie, printre toate celelalte, si formei, dimensiunii, duritatii – cele mai importante caracteristici ale suporturilor abrazive, deoarece toate contribuie la un rezultat final perfect.

Drumul pe care l-am parcurs pana acum este un drum ce a dus la perfectionarea masinilor pentru tratarea suprafetei componentelor din industria de turnatorie. Astazi va putem arata cele mai bune si mai noi produse, care vorbesc de la sine.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp