Industria medicala

Industria medicala este, in mod evident, o industrie foarte dificila, in special atunci cand vine vorba de diferite implanturi care sunt implantate in corpul uman. Avem deja multa experienta in acest domeniu. Asadar, suntem increzatori ca suntem capabili sa gasim solutii corecte care sa corespunda unor standarde medicale atat de importante.

Cand vine vorba de conexiunea structurala si functionala a implantului cu osul viu, masinile noastre ofera o solutie perfecta pentru pregatirea de suprafata a implanturilor medicale.

Ce oferim clientilor nostri?

Sporiti osteointegrarea cu o sablare automata , fiabila si precisa

In societatea moderna in care populatia inainteaza in varsta, implanturile medicale joaca un rol din ce in ce mai mare in industriile medicale. Unul dintre factorii osteointegrarii cu succes (conexiunea structurala si functionala a osului viu si a implantului artificial) este calitatea implantului in sine. Putem obtine cea mai buna calitate a suprafetei implantului cu solutii de sablare cu nisip si sarpe. Masinile pe care le comercializam sunt produse in acest sens in care sunt construite pentru a fi cat mai fiabile si precise.

Solutii pentru industria medicala

Sarcina principala a medicinei este de a imbunatati calitatea vietii, astfel incat tehnologia joaca un rol crucial in acest capitol. Produsele finale trebuie sa fie cea mai buna versiune, astfel incat sa fie capabile sa imbunatateasca viata pacientilor. Ii ajuta sa se vindece si sa castige mobilitate.

implants (1)

Aceasta industrie necesita o precizie ridicata, astfel incat produsele medicale sa se potriveasca perfect. In industria medicala exista o cerere mare dupa componentele produse individual, care trebuie sa indeplineasca standarde ridicate. Noi, prin produsele comercializate tratam suprafata componentelor medicale dupa toate standardele de inalta calitate. Tehnologia medicala merge mana in mana cu imprimarea 3D. Permite componentelor sa fie personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale unui pacient. Are o durata lunga de viata, care joaca un rol decisiv. Clientii folosesc tehnologia noastra in post-proces, unde trebuie sa curete piese imprimate 3D.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp