ImPrimare 3D

Tehnologia utilizata in industria aerospatiala trebuie sa fie extrem de precisa, motiv pentru care este supusa procedurii de utilizare și proceselor verificate. Prin urmare, sunt necesare masini extrem de precise si fiabile pentru indeplinirea cerintelor prescrise. Totul este subordonat securitatii, calitatii materialelor aplicate si implementarii complete a procesului tehnologic. Cele mai importante cerinte in domeniul aerospatial sunt siguranta si verificarea procedurilor si a echipamentelor.

Imprimarea 3D, se află în prezent în vârful unei noi revoluții industriale. Tehnologia ne permite să realizăm produse personalizate în fabricare, deoarece nu sunt necesare nici scule, nici matrițe. 

Ce oferim clientilor nostri?

Aceasta industrie  este in crestere rapida, devenind una dintre fortele motrice, de aceea lista posibilelor articole tiparite 3D continua sa creasca in fiecare zi. Toate articolele tiparite 3D trebuie tratate dupa procesul de productie. Sablarea cu nisip poate fi utilizata pentru a elimina liniile de strat si a netezi suprafata. Exista multe avantaje ale articolelor tiparite 3D cu sablare in dulapuri de sablare, precum timpul scurt de curatare, piesele nedeteriorate si spatiul de lucru fara praf.

Inlocuirea procedurii chimice de tratare a suprafetei

O componenta cheie in viitorul industriei sunt masinile care pot produce componentele dorite mai rapid, mai flexibil si mai precis decat oricand. Mai putina constructie de prototip si mai putina post-procesare. Noi, suntem constienti de faptul ca imprimarea 3D este viitorul, asa ca ne facem impactul si in acest domeniu al industriei. Cele mai frecvente sunt componentele tiparite 3D in industria medicala.

Toate componentele 3D, fie ca sunt forjate, stantate, turnate, prelucrate sau imprimate 3D, necesita o finisare secundara sau o post-procesare inainte ca piesa sa ajunga la starea finala și sa-si indeplineasca scopul.

Diferite tipuri de tratare a suprafetei aliajelor tiparite 3D:

Postprocesarea pieselor imprimate 3D este cu adevarat importanta, deoarece imbunatateste proprietatile mecanice, calitatea si aspectul. Alegerea tehnicii prin care o piesa este terminata in timpul procesarii este o consideratie importanta. Adesea, piesele tiparite 3D au geometrii complexe, necesitand ca producatorii sa ia in considerare tehnicile de finisare si impactul acestora asupra pieselor tiparite.

Post-procesarea include indepartarea pulberii libere, in timp ce tratamentul termic este utilizat pentru ameliorarea tensiunilor reziduale. Tehnici precum, sablare, placare metalica, lustruire si micro-prelucrare pot imbunatati calitatea suprafetei si rezistenaa la oboseala a unei piese tiparite din metal.

Pentru mai multe detalii tehnice și comerciale,

Contactați-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp