Debavurare si indreptare tabla

Debavurarea

Pentru inlaturarea marginilor ascutite

Indiferent daca este vorba de turnare, stantare, taiere sau prelucrare, practic fiecare proces de modelare duce la bavuri ce pot varia foarte mult ca forma. Aceste bavuri pot fi dificil de indepartat, in special pe piesele prelucrate in unghi.

Puteti elimina bavurile de pe piesa folosind echipamentul adecvat.In funtie de tipul piesei si dimensiunea bavurii, va putem oferi solutia adecvata.

Masini automate de debavurat

EdgeBreaker® 1000

csm_DSC8435_frei_01_68884f697d

EdgeBreaker® 1000 este ideal pentru piese mici. Debavureaza si rotunjeste marginile pe o singura fata, in timp ce poate oferi materialului finisajul dorit.

EdgeBreaker® 2000

csm_Entgratmaschinen_fuer_Laserteile_3579ecda26

Se adapteaza pentru diferite cerinte de margine: schimbarea rapida a periilor permite debavurarea sau rotunjirea individuala pe fiecare parte. EdgeBreaker® 2000 este ideal pentru nevoile dvs. de procesare si functioneaza pe doua fete.

EdgeBreaker® 3000

csm_New_eb_3000_for_website_4b761e6545

Mai ales atunci cand taiati cu un laser cu fibra, EdgeBreaker® 3000 este capabil sa indeparteze bavurile si stropirile aderente, oferind in acelaai timp un rezultat de rotunjire a marginilor de inalta calitate. Aceasta masina va permite sa debavurati si sa rotiti marginile, cu doua fete intr-o singura trecere.

EdgeBreaker® 4000

csm_Blech_Entgratmaschinen_9608b4e362

Flexibilitatea este secretul liui EdgeBreaker® 4000: dupa ce bavurile si zgura cauzate de taierea flacarii au fost indepartate prin tamburul de macinare, puteti alege pur si simplu intre debavurarea pe doua fete sau rotunjirea marginilor. Adecvat in mod special pentru rezultatele optime de debavurare cu un singur pas si rotunjire a muchiilor.

EdgeBreaker® 5000

csm_EdgeBreaker_2000_Plus_30db8784c4

EdgeBreaker® 5000 este construit dur – acest lucru este necesar atunci cand trebuie sa indeparteze cu usurinta zgura cauzata de taierea cu flacara.

EdgeBreaker® 6000

csm_V2_EB6000_bearb_Freisteller_4c5ba8442b

Aceasta masina de debavurat universala, debavureaza marginile si rotunjeste materiale mici si mari. Mai mult decat atat, ofera si un finisaj de suprafata. EdgeBreaker® 6000 impresioneaza cu un rezultat de rotunjire a marginilor foarte uniform; daca este necesar ajunge pana la o raza de acuratete de 2 mm.

EdgeRacer®

EdgeRacer® obtine piese subtiri, chiar si piese tridimensionale sau deformate, pe doua fete, intr-o singura trecere. Acest lucru face ca utilajul sa fie deosebit de economic pentru cantitati medii pana la mari, in prelucrarea tablelor industriale.

Debavurarea pieselor mici

Piese mici taiate cu plasma si flacara intra in tambur. Este solutia ideala pentru debavurarea pieselor mici. Folosita fie ca masina autonoma sau ca proces suplimentar, seria eficienta EdgeBreaker® este solutia ideala pentru piesele mici.

Nivelatoare cu role

EcoMaster®

Nivelatorul de piese EcoMaster® se distinge prin oferirea de rezultate remarcabile, operare usoara si un design usor de intretinut. Chiar si foi subtiri de metal si piese de 0,1 mm pana la 5 mm (0,005 “pana la 0,200”) grosime nu prezinta probleme pentru nivelatorul nostru de precizie EcoMaster®.

FlatMaster®

FlatMaster® produce piese plate stantate, taiate cu laser si taiate cu plasma, aproape in totalitate lipsite de tensiuni interne in cateva secunde, cu grosimi de la 0,6 la 60 mm (0,20 “la 2,40”) si functionand chiar si cu piese de inalta rezistenta sau cu foi cu decupaje.

PlateMaster®

Prelucrarea pieselor mari din tabla si a plăcilor groase de metal sunt lucrari perfecte pentru PlateMaster®. Dezvoltat special pentru prelucrarea tablelor brute, sistemul este capabil sa manipuleze chiar si placi ruginite si murdare, precum si placi blindate (AHSS).

FlatJack®

Masurare mai rapida si mai precisa cu FlatJack® – sistemul nostru automat de control al planeitatii montat direct pe nivelator. Acesta poate fi sistemul dvs. pentru testarea planetei intr-un mod eficient si independent de utilizator.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp