Solutii captare cov-uri

Filtrarea aerului industriala

Firma noastra  se doreste a fi solutia dumneavoastra  pentru problemele de filtrare a aerului din diversele domenii de activitate, domenii intre care mentionam: industria metalurgica, prelucrari mecanice, prelucrarile lemnului, sudura, industria automotive, industria cimentului, industria  chimica si alimentara, vopsitorii s.a.

Solutiile pe care vi le propunem pentru captarea COV-urilor se impart in doua categorii:

  • RTO (Regenerative Thermal Oxidizer)
  • Filtrarea cu carbune activ 

RTO (Regenerative Thermal Oxidizer)

RTO (Regenerative Thermal Oxidizer)  este un sistem cu 2 sau 3 camere de oxidare pentru eliminarea Compusilor Organici Volatili (COV) rezultati in urma utilizarii produselor pe baza de solventi (ex: vopsele, adezivi) in industrie. In plus, se realizeaza o recuperare foarte eficienta (aprox. 96 %) a caldurii emanate in urma oxidarii COV-urilor, reducand astfel costurile uzinale ale clientilor nostri.

instalatie-filtrare-aer-COV-vibroblast-300x215
instalatie-filtrare-aer-prin-cov-vibroblast-300x224
instalatii-filtrare-cu-carbon-activ
filtrarea-cu-carbon-activ-vibrolast

Filtrarea cu carbon activ

Filtrarea cu carbon activ se aplica in toate procesele industriale unde este necesara retinerea si indepartarea C.O.V. sau a mirosurilor cu o concentratie mica: liniile de vopsire, industria chimica, industria alimentara, etc.

Solventul continut in aerul care trebuie curatat este condensat prin capilaritate si retinut de carbonul activ. Acest fenomen de absorbtie este direct proportional cu suprafata de carbon activ si este influentat de mai multi factori: concentratia de C.O.V. care trebuie retinuta, umiditatea, temperatura, viteza de intrare pe suprafata carbonului activ, timpul de contact si marimea particulelor de carbon activ.

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp