Alte industrii in care activam

Tehnologiile de tratare a suprafetelor sunt foarte importante in fiecare industrie, de la industria alimentara, nucleara, chimica, turnatorie pana la inovatii de inalta performanta pentru industria aerospatiala. Ca o companie foarte experimentata in domeniul tratamentului de suprafata, ne-am confruntat cu o multime de probleme diferite si este foarte probabil sa gasim modalitatea de a va ajuta tipul de industrie si problema dvs. specifica.

Aveti o problema cu pregatirea suprafetei inainte de alte procese tehnologice?
Oferim solutia optima pentru tratarea, pregatirea sau curatarea suprafetei prin procesele de finisare pentru fiecare aplicatie industriala!

Problema pregatirii sau curatarii suprafetei apare practic in toate ramurile industriei, de la industria metalului, la ce aviatica si auto, pana la energia nucleara si electrica, precum si in productia de echipamente pentru industria alimentara, chimica si farmaceutica.
Fiecare industrie are propriile sale cerinte specifice, la care expertii companiei noastre pot raspunde in mod fiabil intr-un mod competent. Pana in prezent, am rezolvat nenumarate probleme simple si extrem de solicitante folosind cunostintele noastre, avand raspunsuri practice chiar si la cele mai exigente probleme.

Decontaminare / curatare nuclearA

Aceasta problema specifica a decontaminarii constructiilor radioactive si a componentelor tehnologice in timpul dezafectarii in centralele nucleare este rezolvata de expertii nostri cu doua tehnologii de baza:

 • Sablare uscata, manuala sau astazi in cea mai mare parte robotica, in camera de sablare completa cu bucla inchisa completa cu reciclare automata a sistemului abraziv si de recuperare a aerului inchis, unde toate procesele merg automat si sub control total de la biroul operatorului
 • Sablare cu apa la presiune ultra-inalta cu presiunea de 2.500 – 3.500 bari; Instalat in camerele inchise de Inox, robotizate sau manuale, cu curatare completa a apei si reconditionare pentru utilizare permanenta (filtrarea proceselor fizice si chimice, osmoza inversa, ultrafiltrare, schimb ionic, racire, etc.)

Intretinere feroviara

Sablarea vagoanelor inainte de vopsire:

 • Vagoanele metalice clasice și cele mai noi vagoane de mare viteza fabricate din Inox sau Aluminiu sunt sablate manual sau in mare parte robotizate cu abrazivele selectate. Procesul de sablare cu echipamentul nostru este rapid si ecologic si sigur pentru operator, cel mai economic si fara poluari.

Curatarea ecologica a axelor feroviare inainte de inspectia fluxului magnetic:

 • Mai multe solutii sunt instalate in intreaga Europa pentru cei mai pretentiosi clienti: de la simpla sablare manuala in camera Adapt Blast pana la instalatii pe jumatate automate si robotizate, in care operatorul trebuie doar sa schimbe si sa verifice rezultatul final. Tehnologia noastra curata axele feroviare de orice tip de vopsea fara a deteriora suprafata si se pregateste perfect pentru inspectia magneto-fluxului si acoperirile finale. Abrazivii, praful si poluarea aerului sunt controlate complet intr-un sistem inchis, deci nu exista poluare pentru mediu.

Curatarea motoarelor, instalatiilor electrice si a vagoanelor interioare cu gheata uscata:

 • Curatarea motoarelor complete cu instalatii electrice cu gheata uscata este cea mai potrivita pentru fiecare atelier de service. Nu exista dezmembrari de componente si uleiuri, grasimile si murdaria veche se curata rapid, eficient si fara risipa. Nu exista deloc apa si toate componentele, electrice, pneumatice sau hidraulice pot fi in stare de functionare in timpul curatarii. Tehnologia de maine pentru AZI!

Aplicatii pentru industria electrica si electronica

 • Sablarea carcaselor componentelor electrice inainte de vopsire, indepartarea oxizilor de pe suprafetele de contact din cupru, debavurarea si intarirea rotoarelor din cupru inainte de asamblare etc. Exista multe aplicatii in care cunostintele si tehnologia noastra ne pot ajuta clientii.
 • Curatarea componentelor electronice cu gheata uscata – nu exista deloc o cale mai buna – folosind tehnologia Dry Snow: blanda, precisa, rapida si eficienta.
 • Curatati statiile de transformare sub curent? DA! Curatarea periodica legala a statiilor de transformare de la sol cu ​​tehnologia Ice Dry nu a fost niciodata mai usoara si cu o congestie mai mica in furnizarea de energie electrica catre clienti.

Pregatirea suprafetei inainte de acoperirE

Tendinta constanta a inginerilor de a obtine cele mai bune calitati si de a prelungi durata de viata a materialelor si a sculelor a dezvoltat segmentul de acoperiri dure la rezultate remarcabile. Multe aplicatii diferite (pulverizare cu flacara si plasma, difuzie in vid, acoperiri cu plasma, acoperiri ceramice sau metalice dure) necesita si tratamente de suprafata diferite inainte si dupa – pentru o mai buna aderenta intre materialul de baza cu straturi de acoperire diferite.

 • Acoperiri PVD inainte si dupa
 • Acoperiri ceramice inainte de aplicare
 • Acoperiri cu teflon sau email pentru vase

Tehnologiile de sablare uscate, umede si controlabile sunt pe deplin aplicabile acestui segment industrial.

Industria alimentara si farmaceutica

Multe aplicatii diferite de curatare a suprafetelor cu materiale slab abrazive sunt aplicabile in industrii specifice, cum ar fi prelucrarea alimentelor sau producerea de medicamente. Tehnologiile de explozie uscata si umeda cu medii abrazive scazute sau inexistente trebuie aplicate cu atentie.

 • Sablarea echipamentelor, instalatiilor din INOX este necesara la producerea echipamentelor pentru industria alimentara sau farmaceutica. Folosirea materialelor specifice, cum ar fi bilele de sticla, bilele din ceramica sau alicele din otel inoxidabil este extrem de importanta pentru curatarea suprafetelor echipamentelor. Materialele de sablare sunt utile de multe ori si sunt utilizate in sistemele de sablare inchise cu separare incorporata , astfel incat acestea sunt recirculate tot timpul in sistem. Echipamentul este intotdeauna complet inchis si nu polueaza zonele alaturate.
 • Curatarea completa sau a unor segmente de procesare a alimentelor si a echipamentelor farmaceutice este posibila cu gheata uscata / zapada uscata chiar si atunci cand ruleaza la viteza maxima. Nu exista deloc factori de poluare, mai ales atunci cand se utilizeaza un filtru zonal pentru absorbtia prafului rezultat din proces.

Galerie foto

Pentru mai multe detalii tehnice si comerciale,

Contactati-ne

Date de contact

SEDIUL CENTRAL
BIROU CLUJ-NAPOCA
CENTRUL SI VESTUL ROMANIEI
NORDUL SI ESTUL ROMANIEI
SUDUL SI ESTUL ROMANIEI
SERVICE SI PIESE DE SCHIMB

Trimite-ne un mesaj

Vom raspunde in cel mai scurt timp